torstai 7. kesäkuuta 2018

Jopas on aikaa vierähtänyt viimeisestä blogitekstistä. Työt ovat sujuneet mukavasti ja koirat ovat tuoneet paljon iloa. Homekoirien ohjaajana saan oppia koko ajan uutta. Olen oivaltanut paljon uusia asioita koiristani ja kehittänyt koulutusmenetelmiä koko ajan. Jokainen koira on yksilö ja koko ajan pitää miettiä tekemisiään. Ei tässä hommassa valmiiksi tule! Siksi tämä työ onkin niin antoisaa.

Suomen Homekoirayhdistys ry on ollut tukena työssäni. Keskustelu kollegoiden kesken on vilkasta ja asioita pyritään koko ajan kehittämään. Enää ei tarvitse yksin pyöritellä näitä asioita. Reilun viikon päästä tapaan muutaman yhdistyksen jäsenen ja kollegan Orimattilan koiramarkkinoilla - käy kurkkaamassa Laumanhengen sivuilta https://www.facebook.com/events/205989520005870/

Heinäkuussa meillä on yhdistyksen koulutusleiri, sitä odotan jo kovasti. Siellä on tiedossa jännittäviä asioita! Testaamme esimerkiksi jäsenillemme omavalvontajärjestelmää. Toivomme, että yhdistyksemme jäsenet pääsevät testaamaan koiransa osaamista yhdistyksen avulla, hyvässä hengessä ja yhteistyössä.  Seuraa sivujamme facebookissa https://www.facebook.com/homekoirayhdistys/

Uusi tietosuojalaki GDPR tuntui hieman epäselvältä alkuun, mutta on vain hyvä asia miettiä näitäkin asioita. Yritykseni on tehnyt tietosuojaselosteen ja asiakkaalla on mahdollisuus saada se luettavaksi ennen tutkimusta. Enää ei homekoiraraportteihin voi laittaa salassa pidettäviä tietoja ilman asiakkaan kirjallista lupaa. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi asiakkaan oireilu.

Olen tehnyt tätä työtä yli 12 vuotta ja olen edelleen innoissani ammatistani. Välillä työ on raskasta ja raportteja pitää kirjoittaa viikonloppuisinkin eikä täysin vapaata aikaa juurikaan jää. Tämä on kuitenkin palveluammatti ja intoa työhöni tuo asiakkaiden positiiviset palautteet ja aina iloiset ja innokkaat spanielini. Kohtaan viikoittain aina uusia ihmisiä, erilaisia tilanteita ja traagisiakin kohtaloita. Parasta on, jos voin auttaa ihmisiä. Ainakin haluan tehdä työni mahdollisimman hyvin ja edelleen kehittää ammattitaitoani.

Lisätietoja http://www.homekoirat.fi/index.php ja yritykseni on nyt myös Instagramissa homekoiratsagulin nimellä

 
                                          Homekoira Rupert


Homekoira Brad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.